IJskonijn-finale 12-3-23

Dé grote, grandioze finale van het ijskonijn-seizoen!! Mét prijsuitreiking van het eindklassement van alle categorieën. Nog eenmaal de oogverblindende schittering van voortijlende prachtkinderen op het Haarlemse ijs.

Dit is mijn allerlaatste IJskonijn-productie! Aan het einde van seizoen 2022-23 heb ik afscheid genomen als schaatsfotograaf, omdat ik na 10 jaar heel veel tijd en arbeid hieraan besteden merk, dat ik aan “iets nieuws” toe ben. Ik zal met name de IJskonijntjes missen, omdat het prachtig is om hun te zien schaatsen en daarin te groeien! Het zijn intussen ook een beetje mijn kinderen geworden…
Langs deze weg mijn oprechte dank aan iedere schaatser die ik afgelopen jaren in actie erop mocht zetten, en iedereen die mijn werk heeft kunnen waarderen. Maar ik ben natuurlijk niet van de aardbodem verdwenen… Dus zult u mij nog vaak op de ijsbaan zien, alleen dan zonder mijn “flitskanon”!!error: