Over Arjen

Arjen Goudriaan is een gedreven en gevorderd amateurfotograaf. Hij werkte 15 jaar met veel plezier bij Spaarnestad Photo, het mooiste historische fotoarchief van Nederland. Daar bloeide zijn liefde voor de fotografie op. Dankzij lessen van de fotografen Diana Snabilie, en later van Amerens Hedwich, én door veel nieuwsgierigheid en ijver, wist hij zich te ontwikkelen tot de goede fotograaf die hij thans is.


In het winterseizoen is Arjen vaak op, en langs het ijs te vinden, en maakt veel schaatsfoto’s, een discipline die hij zich intussen goed eigen heeft gemaakt. Daarnaast is hij zeker niet voor één gat te vangen, en heeft een zeer veelzijdig scala aan onderwerpen die hij graag vereeuwigt.Muziek is Arjens andere grote passie. En niet zomaar eentje: Het is namelijk de zin van zijn leven!

Door een periode van een aantal jaren fanatiek klassiek piano spelen, èn het met zeer goed gevolg volbrengen van een gedegen HBO-opleiding klassieke muziektheorie aan de Schumann-akademie, is hij op dit gebied een kenner te noemen. Met een voorliefde voor de Duitse Romantiek.

Maar ook pop, rock, en heavy metal staan in zijn belangstelling. Arjen zong, en drumde in een aantal bands. Hij heeft een brede smaak dus, van Mozart tot Motörhead!


error: Denk erom!!